Pobierz w pełnej wielkości
CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
0851
Masa netto (kg)
1,000
OPIS
Wytwarzany z MLEKA pasteryzowanego chudego i czystych bakterii mleczarskich. Technologia produkcji jest taka sama jak w przypadku sera półtłustego. Cała produkcja jest wykonywana ręcznie. Od 2018 roku Tworóg z Dionizowa wpisany jest na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
SKŁADNIKI
MLEKO pasteryzowane odtłuszczone, kultury bakterii mlekowych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
PRODUKTY PODOBNE
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
DZIEŃ DOSTAWY: Sroda
DZIEŃ ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie składane do Piątku, do godz.9:30
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B