Pobierz w pełnej wielkości
CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
5907591000479
Masa netto (kg)
0,400
OPIS
Powstaje w wyniku ukwaszenia MLEKA 2% przy użyciu tzw. „grzybków kefirowych”, zawierających mikroorganizmy zdolne do przeprowadzenia fermentacji MLEKOwej oraz drożdże kefirowe.
SKŁADNIKI
MLEKO pasteryzowane, mikroflora grzybków kefirowych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
PRODUKTY PODOBNE
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
DZIEŃ DOSTAWY: Sroda
DZIEŃ ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie składane do Piątku, do godz.9:30
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B