Pobierz w pełnej wielkości
CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
5907591000554
Masa netto (kg)
0,330
OPIS
Technologia produkcji taka sama jak przy jogurcie 9%. Różnica wynika jedynie z niższej zawartości tłuszczu tj. 2% oraz z dodatku bakterii Bifidobacterium lactis. Podobnie jak jogurt 9% jest naturalnie gęsty, posiada kremowy smak i konsystencję. Bez dodatku MLEKA w proszku i zagęstników.
SKŁADNIKI
MLEKO pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Bifidobacterium lactis (BB-12)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
PRODUKTY PODOBNE
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
DZIEŃ DOSTAWY: Sroda
DZIEŃ ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie składane do Piątku, do godz.9:30
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B